Φριχτό θάνατο βρήκε ο 24χρονος δημοσιογράφος Paul McClean των Financial Times Paul McClean. Τον κατασπάραξε κροκόδειλος.
Ο Paul McClean των Financial Times αποφάσισε να ξεπλύνει τα χέρια του σε λιμνοθάλασσα στη Σρι Λάνκα κατά τη διάρκεια διακοπών με φίλους. Ήταν τότε που του επιτέθηκε και τον κατασπάραξε ο κροκόδειλος.

Ανατριχιαστική μαρτυρία για το τέλος του δημοσιογράφου

Ο άτυχος δημοσιογράφος, σύμφωνα με μαρτυρίες, κουνούσε τα χέρια του στον αέρα ενώ του είχε επιτεθεί ο κροκόδειλος. Λίγο αργότερα εξαφανίστηκε στα νερά της λιμνοθάλασσας Crocodile Rock που βρίσκεται κοντά σε δημοφιλή παραλία για σέρφινγκ.

Το πτώμα του, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της Σρι Λάνκα, ανασύρθηκε μια μέρα μετά την επίθεση που δέχτηκε από κροκόδειλο σε λιμνοθάλασσα.

Ο Paul McClean είχε φτάσει στη Σρι Λάνκα πριν από λίγες μέρες και έμενε σε κοντινό ξενοδοχείο με φίλους. Είχε αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο της Οξφόδρης το 2015 και αμέσως βρήκε δουλειά στους Financial Times.

Κάλυπτε το Brexit και θέματα για την ΕΕ στην εφημερίδα και ζούσε μέχρι πρόσφατα στις Βρυξέλλες πριν μετακομίσει στο Λονδίνο. Το τελευταίο του άρθρο για τη βιομηχανία σαμπάνιας δημοσιεύτηκε την Τρίτη στους Financial Times.

Συνάδελφός του δήλωσε πως είναι όλοι σοκαρισμένοι από τον θάνατό του. «Ήταν ένα σπουδαίο παιδί, φίλαθλος της Everton και λαμπρός νέος. Είναι απόλυτη τραγωδία».