Βγήκε για ψώνια το ζευγάρι

Τη νέα τους κοινή εμφάνιση πραγματοποίησαν Γρηγόρης Αρναούτογλου και Νάνσυ Αντωνίου μετά τις δηλώσεις του παρουσιαστή, πριν λίγες μέρες, με τις οποίες επιβεβαίωσε πως οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Οι δυο τους είχαν απαθανατιστεί αρκετές φορές δίπλα-δίπλα, είτε να διασκεδάζουν σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί είτε απλά να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου περπατώντας στο δρόμο.
Κανείς τους όμως, ούτε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ούτε η Νάνσυ Αντωνίου, είχαν επιβεβαιώσει πως είναι ζευγάρι.

Ο παρουσιαστής, στα χρόνια της τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής του πορείας, φροντίζει να προστατεύει τις συντρόφους του από τα αδιάκριτα βλέμματα και αποφεύγει τις δηλώσεις.

Πριν λίγες μέρες, μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, είχε παραδεχτεί τη σχέση του με την επί χρόνια συνεργάτιδα του. «Δεν θα σου πω τίποτα παραπάνω. Έχω προχωρήσει τη ζωή μου με έναν άνθρωπο, είμαστε μαζί, αλλά δεν θέλω να το συζητάμε. Έχω μια σχέση, είμαστε μαζί… δεν θα σου πω τίποτα άλλο. Θα έκανα δεύτερο παιδί αλλά θέλω να είμαι πολύ προσεκτικός και σε αυτό(…) Δεν με φοβίζει που περνάω πολύ χρόνο με τη Νάνσυ, αν αναφέρεσαι στη Νάνσυ. Αυτά τα φοβάσαι όταν δεν είσαι σίγουρος για τον άνθρωπό σου» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Χθες, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση μετά τις δηλώσεις του παρουσιαστή. Χαλαρά ντυμένοι βρέθηκαν στους δρόμους της Κηφισιάς όπου έκαναν τα ψώνια τους και είδαν βιτρίνες.
Περπατώντας δίπλα-δίπλα και αποφεύγοντας τις διαχυτικότητες, έκαναν τη βόλτα τους και απόλαυσαν τη κουβεντούλα τους.