Το τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη λένε αυτή την ώρα όσοι τον αγάπησαν. Η κηδεία γίνεται στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Κηφισιά. Ο Θέμος πέθανε σε ηλικία 61 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η ώρα του στερνού αποχαιρετισμού ήρθε για όλους εκείνους που έζησαν, αγάπησαν, διάβασαν, λάτρεψαν και δούλεψαν μαζί με τον Θέμο Αναστασιάδη.

Η σύζυγός του Θέμου Αναστασιάδη, Βασιλική Παναγιωτοπούλου μαζί με τα παιδιά τους έφτασαν στην εκκλησία νωρίτερα. Φανερά συντετριμμένη η σύζυγός του αποχαιρέτησε τον δικό της Θέμο.

Σήμερα, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά, βρέθηκαν μεταξύ άλλων για να τον αποχαιρετήσουν πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες.

Το «παρών» έδωσαν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, ο Δημήτρης Καμμένος.

«Αποχαιρετώ έναν παλιό και καλό φίλο, έναν άνθρωπο που τίμησε το δημοσιογραφικό επάγγελμα», είπε στους δημοσιογράφους ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

«Έφυγε σε μια δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα και θα μας λείψει πολύ», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Μόνο στεναχωρημένος μπορεί να είναι σήμερα κανείς από τον χαμό ενός ωραίου ανθρώπου και οικογενειάρχη», είπε ο Βασίλης Κικίλιας. «Παρότι η εποχή είναι πολύ άσχημη για την Ελλάδα, ήρθα να τιμήσω τον Θέμο που άσχετα από τη διαδρομή του ήταν ένας αγωνιστής», ήταν η δήλωση του Βασίλη Λεβέντη.

Το «παρών» έδωσαν και δεκάδες δημοσιογράφοι. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Παπαχρήστος, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Παναγιώτης Λάμψιας, ο Γιώργος Παπαδάκης, οΤάκης Χατζής, η Αγγελική Νικολούλη, η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, ο Νίκος Ευαγγελάτος με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Φόρο τιμής στον δημοσιογράφο απέτισαν και η Δούκισσα Νομικού, η Σάσα Μπάστα και η Δέσποινα Καμπούρη, οι οποίες είχαν βρεθεί για χρόνια στο πλευρό του στην εκπομπή «ΌΛΑ».

Παρόντες και άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου, ανάμεσά τους η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο Δημήτρης Κοντομηνάς.