Καραβάτου για φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική: Να σας πω κάτι, δεν είμαστε εκτός πραγματικότητας άνθρωποι – Newsbeast.gr

Έξι νεκρούς, πάνω από 100 τραυματίες, ένας αγνοούμενος και ανυπολόγιστες καταστροφές άφησε πίσω της η φονική κακοκαιρία που σάρωσε την Χαλκιδική, το βράδυ της Τετάρτης. Η Κατερίνα Καραβάτου, το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή της «Στη φωλιά των Κου Κου», αρκετά συγκινημένη -άλλωστε, όπως είπε η ίδια, κατάγεται από την Χαλκιδική- θέλησε να δώσει κάποιες διευκρινήσεις προς τους τηλεθεατές.

«Να σας πω κάτι, δεν είμαστε εκτός πραγματικότητας άνθρωποι, γνωρίζουμε τι συμβαίνει. Είμαστε εδώ, κάνουμε μια ψυχαγωγική εκπομπή, θέλουμε να σας κρατάμε ευχάριστη συντροφιά. Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, τα οποία είναι πάρα πολύ άσχημα. Θέλουμε να στείλουμε κι εμείς τη συμπαράστασή μας από εδώ στη Χαλκιδική. Εγώ κατάγομαι και από εκεί. Αυτή τη στιγμή είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω της φονικής κακοκαιρίας που στοίχισε τη ζωή σε 6 ανθρώπους, υπάρχει ένας αγνοούμενος, υπάρχουν περίπου 100 τραυματίες. Ξέρουμε ότι λαμβάνονται ήδη τα απαραίτητα μέτρα για να αποκατασταθούν όσο γίνεται τα πράγματα. Το γνωρίζουμε αυτό, είμαστε μαζί τους, τους σκεφτόμαστε πάρα πολύ, θα συνεχίσουμε την εκπομπή μας κανονικά, αλλά θέλουμε να ξέρετε ότι δεν είμαστε εκτός πραγματικότητας. Αυτό…», είπε χαρακτηριστικά.