Το καλοκαίρι ξεκίνησε για την Μάγκυ Χαραλαμπίδου και μαζί και οι σέξι εμφανίσεις της με μαγιό.

Το καλοκαίρι ξεκίνησε για την Μάγκυ Χαραλαμπίδου και μαζί και οι σέξι εμφανίσεις της με μαγιό.

Η dj επισκέφτηκε την Μύκονο και θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους μια από τις αγαπημένες της παραλίες, τον Ορνό.

Η Μάγκυ φωτογραφήθηκε όπως συνηθίζει με το μαγιό της σε μια απόλυτα σέξι πόζα και «έριξε» το instagram με την ανάρτησή της.

«Η ωραιότερη ώρα της ημέρας σε μια από τις πιο αγαπημένες μου παραλίες της Μυκόνου! Πόσο πολυ άλλαξε ο Ορνος από τότε που αποφάσισε να ανοίξει το υπέροχο @kuzina.mykonos ο καλος μου φίλος Λορέντζο σε μια όχι και τόσο δημοφιλή παραλία τότε! Πόσο πολυ άλλαξαν τα πράγματα μερικά μόλις χρόνια μετα! Από τις σπάνιες περιπτώσεις που πραγματικά το μεράκι και η όμορφη αισθητική δικαιώνουν με το αποτέλεσμα τους τον κάθε επισκέπτη!!!Η ιδανική παραλία να αράξεις για μπάνιο χουζούρι στον ήλιο οφθαλμολουτρο (γιατι μαζεύει πολύ ωραίες παρουσίες)  φοβερό φαγητό από το καλύτερα σούσι που έχω φάει και όχι μόνο!  Καφεδάκι ποτάκι όλη μέρα και φοβερές μουσικες από πολύ καλούς φίλους μου #dj Άσε που όταν φυσάει στη Μύκονο που φυσαει πάντα είναι από τα λίγα μέρη #location που πραγματικά δεν το πιάνει ο άνεμος! Και η φιλοξενία και η ευγένεια της ομάδας που δουλεύει εδω σου φτιάχνει και άλλο το κεφι και τη διάθεση?￰゚リノ?￰゚リハ?￰゚ムフ?! Αυτά απο την όμορφη Μύκονο! @nektarios_skamnakis I love you!!Πολλά ? σε όλους να έχουμε ένα όμορφο ζεστό απόγευμα!! #beachwear #beachlife @di.ma.do #sunshine #sunset #bootygoals #bootypics #ilovegreece #mykonos».

https://www.instagram.com/p/Bw8ynsnHy3L/
https://www.instagram.com/p/BxXlbvaHnmr/