Τα 50 της χρόνια έκλεισε η Τζένιφερ Άνιστον αλλά η ηλικία δεν την πτοεί. Αντιθέτως, δείχνει στα καλύτερά της καθώς ποζάρει γυμνόστηθη επιδεικνύοντας την άψογη και καλογυμνασμένη σιλουέτα της. Η Άνιστον γίνεται το νέο εξώφυλλο του Harper’s Bazaar για το τεύχος Ιουνίου και μιλά πέρα από την καριέρα της για τον έρωτα και το ρομάντζο στη ζωή της.

Όπως τονίζει, αυτόν τον καιρό δεν υπάρχει κάποιος άνδρας στη ζωή της αλλά είναι ανοιχτή στο να βρει ξανά τον έρωτα. Ερωτώμενη αν ψάχνει σε site γνωριμιών τον νέο έρωτα της ζωής της εκείνη το αρνείται. “Όχι, να πω την αλήθεια δεν έχω καθόλου χρόνο. Προτεραιότητά μου αυτήν τη στιγμή είναι η σειρά που πρωταγωνιστώ. Τα ραντεβού δεν είναι νούμερο ένα στη λίστα μου αυτήν τη στιγμή. Αισθάνομαι πως το ρομάντζο θα έρθει μόνο του δεν χρειάζεται να το αναζητήσω. Όταν θα έρθει, θα το καλωσορίσω” επεσήμανε η Χολιγουντιανή σταρ που έχει πάρει δύο φορές διαζύγιο.

“Δεν είμαι του στυλ “τέλειωσα με τον έρωτα. Δεν θα ξαναγίνει ποτέ”… Το παρελθόν μου δεν μου έδωσε αφορμή και λόγο να σκληρύνω και να δημιουργήσω τοίχο γύρω μου τύπου “όχι άλλο, κλείσαμε” ” τόνισε η Άνιστον που σημείωσε ότι δεν υπάρχει μόνο ένας έρωτας για τον καθένα αλλά πολλοί.