Μια συνδιοργάνωση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» φιλοξενήθηκε στον Δήμο Κηφισιάς την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στις 10 το πρωί, μέσω του ΣΚΑΪ και του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας». Ο 2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου, στον οποίο συμμετέχουν 20 Δήμοι, για τον Δήμο Κηφισιάς έλαβε χώρα στη Νέα Ερυθραία με διαδρομή τρεξίματος 5χλμ. και δυναμικού βάδην 5χλμ.

Ο Αγώνας Δρόμου είχε σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Πάρκο «Ανδρέα Παπανδρέου» στη Νέα Ερυθραία με μια απολαυστική διαδρομή που περνά και μέσα από το Δάσος Φασίδερη. Ανάμεσα στους δρομείς βρέθηκε και η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία φόρεσε τα αθλητικά της και έτρεξε για καλό σκοπό. Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τον αγώνα του Δήμου Κηφισιάς θα μετατραπεί σε τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κηφισιάς.

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία που έβγαλε στο σημείο εκκίνησης, σχολιάζοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: «Δεύτερος Αττικός αγώνας δρόμου #oloimazimporoume Δήμος Κηφισιάς!». Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν… βροχή.