Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μασάει τα λόγια της: Το πικρόχολο σχόλιο και η αφοπλιστική απάντηση – altsantiri.gr

Η Σίσσυ Χρηστίδου μπορεί να χώρισε από τον Θοδωρή Μαραντίνη μετά από δέκα χρόνια γάμου, όμως το φετινό καλοκαίρι απολαμβάνει τις διακοπές της σε διάφορα μέρη, με τα παιδιά της και καλούς φίλους.

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναρτά πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν άρεσε και πολύ σε μία διαδικτυακή της φίλη, η οποία έσπευσε να σχολιάσει μια φωτογραφία της.

Συγκεκριμένα, έγραψε στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Σισσάκι μου, ρε κορίτσι μου όμορφο…Έχετε γίνει έρμαια της έκθεσης της δημοσιότητας και του ίνσταγκραμ… είσαι διακοπές…Γ@@μησέ τα όλα και σταμάτα να ανεβάζεις κάθε λίγο και λιγάκι φωτογραφίες…».

Η Σίσσυ Χρηστίδου τότε, της απάντησε σε αυστηρό ύφος που δεν άφηνε περιθώρια, το εξής:

«Κορίτσι μου γλυκό….Το ίνσταγκραμ για μένα δεν είναι έκθεση, δημοσιότητα ή δουλειά. Υπάρχουν άλλοι λογαριασμοί που έχουν μόνο εμπορική χρήση και αυτό είναι επιλογή και μια χαρά.. Εγώ επιλέγω να μοιράζομαι μαζί σας στιγμές της καθημερινότητάς μου είτε είμαι διακοπές είτε όχι. Δεν αλλάζει τίποτα σε σχέση με το πόσο το απολαμβάνω. Φωτογραφίες τραβάω άπειρες και πάντα. Είναι το πάθος μου και υπήρχε πολύ πριν το ίνσταγκραμ. Κάποιες από αυτές τις αφήνω εδώ μέσα. Το αν θα με ακολουθείς όμως είναι επίσης επιλογή.. Δική σου.!»