Πήρε το… χρυσό για τη στυλιστική της εμφάνιση

Η εντυπωσιακή ρωσίδα αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, Alexandra Stepanova έγινε θέμα στα μέσα ενημέρωσης και στα social media όχι τόσο για τις χορευτικές της ικανότητες, αλλά μάλλον για τις στιλιστικές της επιλογές στον πάγο.

Η αθλήτρια προκάλεσε κατά την εμφάνισή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Gala Show, ένα μικρό πανικό χάρη στο κορμάκι που επέλεξε να φορέσει για το πρόγραμμά της.

Η 23χρονη αλώνιζε στον πάγο μαζί με τον παρτενέρ της Ivan Bukin υπό τους ήχους του ρωσικού τραγουδιού «The Candle was Burning», προσφέροντας στους θεατές ένα εντυπωσιακό θέαμα με τις κινήσεις όλο χάρη και τα πετάγματα στον πάγο του Minsk-Arena στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, το Μινσκ.

Ωστόσο, δεν ήταν τόσο το πρόγραμμα που ενθουσίασε το κοινό εντός και εκτός γηπέδου, αλλά το ολόσωμο και σχεδόν διάφανο κορμάκι που δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία όταν τα φώτα «έλουζαν» την όμορφη ρωσίδα. «Ελπίζω να μην ήταν πρόστυχο», δήλωσε αργότερα η ίδια «θα δούμε το βίντεο με την παρουσία μας αργότερα», υποσχέθηκε.

«Θέλαμε αυτό το outfit να είναι σεξουαλικό και ερωτικό και λίγο προκλητικό », ανέφερε από τη πλευρά του ο παρτενέρ της, ο Bukin, σύμφωνα με το Sovetsky Sport.

Η νεαρή «δικαιολογήθηκε» για τις αποκαλύψεις, λέγοντας «Δεν έχουμε τη δυνατότητα να τσεκάρουμε τα κοστούμια κάτω από τα φώτα. Τα βλέπουμε σε φυσιολογικό φωτισμό», τόνισε και συμπλήρωσε «ίσως προχωρήσουμε σε αλλαγές, αλλά αν όλα φαίνονταν άψογα, δεν θα γίνουν τροποποιήσεις», πρόσθεσε η 23χρονη.

Για την ιστορία, Stepanova και Bukin κέρδισαν το ασημένιο μετάλλιο.