Η παρουσιάστρια αφού από τα μέσα Ιουλίου και μέχρι τα τέλη Αυγούστου απόλαυσε τις διακοπές της με την οικογένεια της σε Αιγαίο και Ιόνιο, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη της εκπομπής της.

«Δεν ξεκουράστηκα πολύ το καλοκαίρι. Ήμουν αλλιώς μαθημένη παλαιότερα. Ξεκουράστηκα όσο μπορούσα»,  είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια χθες, σε δηλώσεις της κατά την παρουσίαση του νέου προγράμματος του Alpha, περιγράφοντας το διαφορετικό φετινό καλοκαίρι της.

Διαφορετικό, ήταν, εντωμεταξύ αυτό το καλοκαίρι και για πολλούς στενούς της συνεργάτες τους οποίους είχε στο πλευρό της εδώ και πολλά πολλά χρόνια, ορισμένους από την εποχή ακόμη του ΑΝΤ1.

Ο πρώτος που… πλήρωσε τα σπασμένα της προηγούμενης χρονιάς, κατά τη διάρκεια της οποίας η «βασίλισσα» έχασε το θρόνο της, με την εκπομπή της να σημειώνει χαμηλά νούμερα, ήταν ο στενός της συνεργάτης επί 16 χρόνια Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου.

Ακολούθησαν και άλλοι στενοί συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη όπως η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Γιώργος Λιανός. 

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αν και δεν έχει μιλήσει ξεκάθαρα για το τι συνέβη και το πώς έληξε η συνεργασία του με την παρουσιάστρια συχνά πυκνά δεν παραλείπει να πετάει τα καρφιά του μέσω Ιnstagram ή μέσω του Instagram της συζύγου του.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, συνεργάτις της Ελένης Μενεγάκη επί 10 χρόνια,  από την πλευρά της μίλησε για διαζύγιο κοινή συναινέσει, χωρίς συγκρούσεις δηλώνοντας ωστόσο ότι πλέον δεν έχει επικοινωνία με την παρουσιάστρια.

Ο δε Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι το η συνεργασία του με την παρουσιάστρια έληξε αναπάντεχα. «Αλλά όλοι ξέρουμε ότι η τηλεόραση κάπως έτσι λειτουργεί», συμπλήρωσε δηλώνοντας ακόμη ότι εν τέλει του βγήκε σε καλό όλο αυτό αφού από την καινούργια σεζόν θα παρουσιάζει το Ελλάδα έχεις Ταλέντο, στον ΣΚΑΪ.

Κατά πληροφορίες εκτός εκπομπής θα βρίσκεται και το άλλο κορίτσι του πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, η Φωτεινή Πετρόγιαννη, ενώ την πόρτα τη εξόδου από την εκπομπή είδε και ο μάγειράς της Γιώργος Τσούλης. Μάλιστα, η παρουσιάστριαα αποκάλυψε χθες ότι αναζητά το νέο της μάγειρα και όποιος ενδιαφερόμενος να προσέλθει μέχρι την επόμενη Δευτέρα ή Τρίτη.

Η τελευταία πάντως αποχώρηση ήταν αυτή της στιλίστριάς της Τζώρτζια Συναχερή με τους λόγους να είναι ακόμη άγνωστους. Από τη μια υπάρχουν πληροφορίες ότι οι δύο γυναίκες διαφώνησαν, από την άλλη ότι η στιλίστρια, ύστερα από επτά χρόνια συνεργασίας, απλά… αποχώρησε από την εκπομπή.