Η Μαίρη Συνατσάκη και η δίδυμη αδελφή της φοράνε το ίδιο φόρεμα και ποζάρουν μαζί [εικόνες] – iefimerida

Σε ένα αγαπημένο και ξεχωριστό μέρος βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη, που της φέρνει πολλές αναμνήσεις, και μάλιστα με την δίδυμη αδερφή της, Αλίκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια ποστάρει συχνά φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την ζωή της. Και μπορεί να απέχει από την τηλεόραση, ωστόσο, πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα, μια σειρά ρούχων σε συνεργασία με την Αθηνά Οικονομάκου.

Η Μαίρη Συνατσάκη με την αδερφή της Αλίκη στην συκιά του εξοχικού τους σπιτιού
Η Μαίρη Συνατσάκη με την αδερφή της Αλίκη στην συκιά του εξοχικού τους σπιτιού

Χθες, Σάββατο, η Μαίρη Συναντσάκη, φόρεσε ένα από τα φορέματα της καλοκαιρινής της κολεξιόν, φόρεσε ακριβώς το ίδιο φόρεμα και η αδελφή της, και πόζαραν μαζί κάτω από μια συκιά στην οποία έπαιζαν μαζί όταν ήταν παιδιά!

Μια ανάρτηση γεμάτη αναμνήσεις

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε στο εξοχικό της οικογένειας και πόζαρε κάτω από μια συκιά, όπου έχει καθίσει, όπως έγραψε, άπειρες φορές με την αδερφή της και έχουν φάει πολλά από τα σύκα της.

Μαίρη ΣΥνατσάκη και η δίδυμη αδερφή της ποζάρουν χαμογελαστές
Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε μια ανάρτηση γράφοντας για αναμνήσεις που έχει από την συγκεκριμένη συκιά

Όπως έγραψε: «Δεν ξέρω πως αγαπάς περισσότερο από όσο αγαπάω το αδερφάκι μου! Διδυμάκια σε αυτήν την συκιά στο εξοχικό που έχουμε σκαρφαλώσει άπειρα, που έχουμε παίξει κρυφτό που έχουμε φάει καθισμένες από κάτω τα σύκα της. Ένα φανταστικό Σάββατο».