Η «κόντρα» Μαραντίνη με την Χρηστίδου στο Instagram (βίντεο) – https://www.parapolitika.gr

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης χώρισαν αλλά η μεταξύ τους σχέση είναι κάτι παραπάνω από άριστη.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε λίγο πριν το Πάσχα ότι αποφάσισε να χωρίσει ύστερα από επτά χρόνια γάμου. Μια είδηση που έπεσε σαν κεραυνός για όσους δεν γνώριζαν το ζευγάρι καθώς δημοσίως δεν είχε δοθεί καμία εικόνα προβλημάτων. Και το ζευγάρι ακολούθως εξέπληξε ξανά άπαντες όταν, μέσω των social, φανερωνόταν ότι παρά το χωρισμό τους έχουν μια άριστη σχέση.

Στην αρχή ήταν τα πειράγματα, τα σχόλια και οι φατσούλες στις φωτογραφίες, μετά οι κοινές πασχαλινές διακοπές για χάρη των παιδιών, αλλά και η παρουσία της Σίσσυς Χρηστίδου στα γενέθλια του Θοδωρή Μαραντίνη. Και τώρα ήρθαν τα βιντεάκια στα insta stories τους με τα οποία απαντά ο ένας στον άλλον πειράζοντάς τον. Μια χιουμοριστική κόντρα μεταξύ του πρώην ζευγαριού.

Βίντεο: Η διαδικτυακή κόντρα της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη

Η Σίσσυ Χρηστίδου αυτή την περίοδο, παρέα με τις φίλες της κάνει ένα τουρ ανά την Ελλάδα, ενώ αυτή την στιγμή είναι στην Κρήτη και ξεκουράζεται. Ο Θοδωρής Μαραντίνης πάλι, βρίσκεται στο Λονδίνο. Η… αντιπαράθεση ξεκίνησε με αφορμή ένα instastory της Σίσσυς Χρηστίδου, στο οποίο έκανε το επονομαζόμενο room tour. Τότε, ο τραγουδιστής που είδε το story της, θέλησε να την «πειράξει», ανεβάζοντας μια δική του εκδοχή του room tour, ισχυριζόμενος πως είναι ο καλύτερος σε αυτό.

Η παρουσιάστρια απάντησε και το πείραγμα μεταξύ τους συνεχίστηκε. Και είναι σίγουρο ότι θα συνεχιστεί γιατί μιλάμε για δύο ανθρώπους που αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους αλλά να διατηρήσουν τις άριστες σχέσεις τους, με σεβασμό στα χρόνια που έζησαν μαζί και στην οικογένεια που δημιούργησαν.