Η Ζέτα Μακρυπούλια πόσταρε την πιο «κουφή» φωτό της, από την παραλία [εικόνα] – iefimerida

Ελάχιστες οι μέρες για ανάπαυλα για τη Ζέτα Μακρυπούλια που όλο το καλοκαίρι βρίσκεται σε περιοδεία ανά την Ελλάδα με τη θεατρική παράσταση Δον Ζουάν.

Μια ματιά στους σταθμούς της παράστασης του Μολιέρου, όπου η Ζέτα Μακρυπούλια μοιράζεται τη σκηνή με τον Νίκο Κουρή και τον Μάκη Παπαδημητρίου αποδεικνύει πως στην πραγματικότητα είχε μόλις πέντε ημέρες για ξεκούραση.

Όπως φαίνεται μάλιστα και από την ανάρτηση που έκανε πρόσφατα σε instastory της, δεν είχε χρόνο ούτε για κομμωτήριο. Η Ζέτα Μακρυπούλια με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου και τη βαφή στη ρίζα των μαλλιών της. Απαραίτητη συνθήκη για να συνεχίσει τις παραστάσεις.

Στο ρόλο της Ελβίρας η Ζέτα Μακρυπούλια

Η 5η Εποχή παρουσιάζει αυτό το καλοκαίρι το αριστούργημα του Μολιέρου «Δον Ζουάν». Στον Δον Ζουάν, ο Μολιέρος πραγματεύεται έναν από τους μεγαλύτερους σύγχρονους μύθους, δίνοντας την ισχυρότερη λογοτεχνική ενσάρκωση του θρυλικού ήρωα και ένα από τα πιο γοητευτικά όσο και αινιγματικά έργα της παγκόσμιας δραματουργίας.

Προκλητικό μείγμα κοινωνικής σάτιρας και μεταφυσικής ανησυχίας, το έργο που υπήρξε αντικείμενο σκανδάλου και λογοκρισίας από την πρώτη κιόλας παρουσίασή του και πολεμήθηκε στην εποχή του όσο κανένα, διατηρεί μέχρι σήμερα το σφρίγος και την ανατρεπτική του δύναμη.

Πάνω κάτω σε καθρέφτη
Στον ρόλο της Ελβίρας που αποπλανεί ο Δον Ζουάν, η Ζέτα Μακρυπούλια

H Ζέτα Μακρυπούλια ετοιμάζεται άλλωστε και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όπου εκτός από το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, αναλαμβάνει και το «βαρύ πυροβολικό» του ΑΝΤ1, δηλαδή το talent show «Final 4».