Η Ίλια Λέϊα μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με ειλικρίνεια και χιούμορ

Η Ίλια Λέϊα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του The 2Night Show και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η influencer, η οποία αρκετές φορές έχει ακούσει πως θέλει να αντιγράψει την Κιμ Καρντάσιαν, ξεκαθάρισε πως όχι μόνο δεν την αντιγράφει αλλά την θεωρεί και «εξωπραγματική» λόγω των αισθητικών επεμβάσεων που έχει κάνει. Ωστόσο, η ομοιότητα τους είναι φανερή.

Η Ίλια αναφέρθηκε και στην καριέρα που έχει κάνει στην Ινδία ενώ δήλωσε πως συνεργάζεται με τρία πρακτορεία μοντέλων, ένα εκ των οποίων βρίσκεται στην Ινδία και μπορεί ανά πάσα στιγμή να την καλέσουν ώστε να συμμετάσχει σε κάποια δουλειά.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εντυπωσιάστηκε από το μακρύ, πλούσιο, μαύρο μαλλί της. «Τα μαλλιά μου είναι παρθένο -ξέρω ακούγεται αστείο- ινδικό μαλλί, αρκετά σπάνιο» του είπε με αρκετή δόση χιούμορ η Ίλια Λέϊα.

Το θέμα των πλαστικών επεμβάσεων συζητήθηκε αρκετή ώρα, με την Ίλια να ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να αποκαλύψει πόσες έχει κάνει γιατί δεν θέλει να αποτελέσει το πρότυπο που θα επηρεάσει κάποιον να προβεί σε όσες επεμβάσεις έχει κάνει η ίδια.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: