Η δημόσια συγγνώμη της Πάολας για τους εγκλωβισμένους θαμώνες – Nooz.gr

Η κακοκαιρία που σάρωσε ένα μεγάλο μέρος της χώρα προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην Αχαΐα και τη Ναυπακτία. Χαρακτηριστικό ήταν το περιστατικό στο Δρέπανο, όπου ένας χείμαρρος πλημμύρισε και εκατοντάδες άτομα εγκλωβίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο όπου είχαν πάει για να δουν και να ακούσουν την Πάολα.

Ο χείμαρρος βρισκόταν ακριβώς δίπλα από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν η γνωστή τραγουδίστρια και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, ενώ επιστρατεύτηκαν λεωφορεία για να μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο τους θαμώνες που ήταν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους.

Η ίδια η Πάολα με ανάρτησή της στο Instagram απάντησε για όσα έγιναν στο κέντρο. Η τραγουδίστρια σημειώνει πως δεν κινδύνευσε κανείς από τους θαμώνες και ευχαρίστησε τις αρχές που συνέδραμαν ώστε να βγουν όλοι ασφαλείς. Παράλληλα ζητά συγγνώμη που η εμφάνισή της αναβλήθηκε ενώ ενημερώνει πως ορίστηκε νέα ημερομηνία.

Η ανάρτηση στο προφίλ της τραγουδίστριας, η οποία δείχνει να είναι και η επίσημη απάντηση του νυχτερινού κέντρου, αναφέρει πως η Πυροσβεστική έφτασε άμεσα στο σημείο και σημειώνει πως είχαν ενημέρωση για κακοκαιρία, αλλά δεν περίμεναν τόσο ακραία φαινόμενα.