Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ χώρισε & φωτογραφήθηκε για να το ανακοινώσει – The TOC

Ήταν πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και το καλοκαίρι του 2014 αποφάσισαν να παντρευτούν. Δύο χρόνια αργότερα, το 2016, απέκτησαν την κόρη τους Αμαλία, που είνια το κέντρο της ζωής τους. Οι δυο τους προχώρησαν στη διαδικασία του διαζυγίου, ξαφνιάζοντας με τον τρόπο που το ανακοίνωσαν.

Ο Γιώργος Παράσχος και η Χρύσα Κροκίδα έβαλαν τα μαγιό τους και έκαναν την καθιερωμένη, όπως την ειπαν, φωτογράφησή τους στο περιοδικό ΟΚ! και εκεί είπαν ότι δεν είναι πια μαζί, αλλά είναι στην καλύτερή τους φάση.  Αν και η Χρύσα Κροκίδα δηλώνει χαρακτηριστικά “Δεν φωτογραφηθήκανε για να δηλώσουμε ττον χωρισμός μας στον κόσμο, γιατί πολύ απλά δεν ενδιαφέρει τον κόσμο”, περιγράφοπυν στη συνέντευξή τους με όλες τις λεπτομέρειες πώς χώρισαν, γιατί συνέβη, καθώς και το πώς κυλάει η ζωή τους ως “κολλητοί χωρισμένοι”.

Φωτογραφία NDP

Και οι δυο τους δηλώνουν ότι δεν έχουν ήδη συντρόφους και πάνω από όλα είναι η 3χρονη κόρη τους, για την οποία και αποφάσισαν να χωρίσουν τώρα επειδή είναι ακόμα μικρή και θα διαχειριστούν καλύτερα το θέμα του διαζυγίου τους σε σχέση με το παιδί.

Μάλιστα και ο ίδιος ανάρτησε στο instagram του ένα story που αναπαράγει το εξώφυλλο του περιοδικού: