Οι εγγραφές ξεκίνησαν📚✏
ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ | ΓΟΥΝΑΡΗ 117 Α.ΓΛΥΦΑΔΑ

☎2109620201 – Νέα Διεύθυνση | Σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία!

Στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ τα παιδιά μαθαίνουν Αγγλικά από πολύ μικρή ηλικία μέσα σε real-life setting περιβάλλον έχοντας μια ολιστική προσέγγιση στην εκμάθηση της γλώσσας.

Οι μικροί μας φίλοι απολαμβάνουν μία μαγική διαδρομή μέσα από τις περιπέτειες του Alf, την πρώτη σειρά παιδικών βιβλίων της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ όπου διασκέδαση και μάθηση συνδυάζονται αρμονικά υπό το πρίσμα της πιο σύγχρονης μεθοδολογίας.

Οι μαθητές ανακαλύπτουν σταδιακά τις γλωσσικές τους ικανότητες μέσα από μία επιλογή ασκήσεων και δραστηριοτήτων που δίνουν έμφαση στην κριτική σκέψη.

Όλα τα παραπάνω επιτυγχάνονται στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ με την Μέθοδο Learn®.

Η Μέθοδος Learn® με την χρήση ειδικών εκπαιδευτικών μέσων όπως διαδραστικοί πίνακες, αποσπάσματα βίντεο/DVD, παιχνίδια, tablets και άλλες δραστηριότητες παρακινεί το σπουδαστή να συμμετέχει στην μάθηση. Η Μέθοδος Learn® προσφέρει:

  • Μεταφορά της ζωντανής πραγματικότητας στην τάξη
  • Εμπλουτισμό του μαθήματος με πολιτιστικά στοιχεία                    
  • Ζωντανή επαφή με την γλώσσα και την κουλτούρα 
CLIL

Συνοδέψτε τους ήρωες της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ  στο συναρπαστικό ταξίδι της μάθησης μέσω της προσέγγισης CLIL-Content and Language Integrated Learning που δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να ανακαλύπτουν και να επεξεργάζονται θεματικές ενότητες διαπολιτισμικού περιεχομένου χρησιμοποιώντας την Αγγλική γλώσσα ως εργαλείο.