Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η Διάψευση Της Για Διαφημιστικό Δημοσίευμα – www.star.gr

Παρότι βρίσκεται στη Μήλο για διακοπές με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Βασάλο, υπήρξε κάτι που ενόχλησε έντονα την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα δημοσίευμα που έμπλεκε το όνομά της με την πώληση κάποιων χαπιών. Η παρουσιάστρια θέλησε να διαψεύσει το εν λόγω άρθρο, δηλώνοντας πως δεν έχει καμία σχέση με την πώληση των συγκεκριμένων χαπιών.

«Κάνω αυτό το story για να σας πω πως από χθες λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα που με ρωτάτε για ένα δημοσίευμα στο οποίο φαίνεται πως έχω ανεβάσει στο Facebook κάτι χάπια που αδυνατίζουν. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως αυτό καμία σχέση δεν έχει με μένα.

Ότι το δημοσίευμα αυτό είναι ψευδές και καλό θα είναι να το αποφύγετε και να μην πάτε να αγοράσετε τίποτα γιατί δεν έχω καμία σχέση με αυτήν την εταιρεία, δεν την γνωρίζω και τα χάπια αυτά μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνα για την υγεία σας. Σας ευχαριστώ που με ενημερώσατε. Μακριά από εμάς αυτά τα πράγματα. Μην πάτε να πάρετε τίποτα. Προσέχετε πάρα πολύ, δεν έχω καμία σχέση εγώ με αυτό το άρθρο» είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη.