Ευγενία Μανωλίδου-Αδωνις Γεωργιάδης: Φωτό από τις διακοπές τους με τα 4 παιδιά τους -Μικρά και μεγάλα [εικόνες] – iefimerida

«Το μαγικό μας καλοκαίρι». Στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές στιγμές της οικογένειας, πόσταρε στο Instagram, σήμερα, η Ευγενία Μανωλίδου.

Η οικογένεια του Αδωνι Γεωργιάδη και της Ευγενίας Μανωλίδου, μετά και την έντονη προεκλογική περίοδο κατά την οποία είχαμε δει την Ευγενία Μανωλίδου με σορτς να μοιράζει φυλλάδια του συζύγου της, ξέκλεψε, όπως όλα δείχνουν, χρόνο για να βρεθεί μαζί και να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης πριν την επιστροφή του καθενός στις υποχρεώσεις του.

Ευγενία Μανωλίδου με τον μικρό γιο της Αλκαίο.
Η Ευγενία Μανωλίδου με τον μικρότερο της οικογένειας, Περσέα.

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της Ευγενίας Μανωλίδου Αλέξανδρος και η Θεοδώρα έχουν «ανοίξει τα φτερά» τους και λείπουν από το σπίτι λόγω σπουδών. Ο Αλέξανδρος σπουδάζει σκηνοθεσία στην Αμερική, ενώ και η Θεοδώρα έχει φύγει για σπουδές στο εξωτερικό.

Λόγω καλοκαιριού, η οικογένεια της κυρίας Μανωλίδου και του Αδωνι Γεωργιάδη βρέθηκε ξανά μαζί με την Ευγενία Μανωλίδου να μοιράζετε κάποια στιγμιότυπα, σήμερα, στο Instagram.

Οι καλοκαιρινές διακοπές του Αδωνι Γεωργιάδη με την Ευγενία Μανωλίδου και τα παιδιά τους

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης αγκαλιά με την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου

Αδωνις και Ευγενία Μανωλίδου στις διακοπές τους 2019

Ο Αλέξανδρος Μανωλίδης με την αδελφή του Θεοδώρα Μανωλίδου.

Αλέξανδρος και Θεοδώρα Μανωλίδου

Η Ευγενία Μανωλίδου αγκαλιά με τον γιο της Αλέξανδρο.

Η Ευγενία Μανωλίδου με τον γιο της Αλέξανδρο Μανωλίδου διακοπές 2019

Όλη η οικογένεια μαζί: Αλέξανδρος Μανωλίδης, Περσέας Γεωργιάδης Άδωνις Γεωργιάδης, Θεοδώρα Μανωλίδου, Ευγενία Μανωλίδου και ο μικρός Αλκαίος (τον οποίο το ζευγάρι είχε πάρει μαζί του στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης).

Αλέξανδρος Μανωλίδης, Περσέας Γεωργιάδης, Άδωνις Γεωργιάδης, Θεοδώρα Μανωλίδου, Ευγενία Μανωλίδου και ο μικρός Αλκαίος Γεωργιάδης.

Η Ευγενία Μανωλίδου με την κόρη της Θεοδώρα.

Ευγενία Μανωλίδου με την κόρη της Θεοδώρα Μανωλίδου