Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Στρατιωτικός γιατρός βρίσκεται στην Ακρόπολη από την Τετάρτη (10.7.2019). Επείγον να διορθωθούν και οι βλάβες στα κλιματιστικά, λένε οι αρχαιοφύλακες.

Στρατιωτικός γιατρός τοποθετήθηκε στην Ακρόπολη, καλύπτοντας μία ζωτική ανάγκη στον ιερό βράχο, στον οποίο συρρέουν εκατομμύρια τουρίστες από όλον τον πλανήτη.

Το ωράριο κατά το οποίο θα απασχολείται ο στρατιωτικός γιατρός αναμένεται ότι θα είναι 10.00 το πρωί – 18.00 το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι εκτάκτως, λόγω του καύσωνα, ο αρχαιολογικός χώρος έμεινε την Τετάρτη (10.7.2019) κλειστός από τις 13.00 το μεσημέρι έως τις 17.00 το απόγευμα.click4more «Ευχαριστώ όσους πήραν στα χέρια το παιδί μου για να δει την…

«Επιτέλους! Γιατρός στην Ακρόπολη», είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης της Πανελλήνια Ένωσης Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων στην οποία αναφέρεται:

«Η ΠΕΥΦΑ εκφράζει την ικανοποίησή της για την άμεση τοποθέτηση γιατρού στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης. Ήδη, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, παρείχε τις πρώτες βοήθειες σε τρεις εργαζομένους, εκ των οποίων η μία συνάδελφος υπέστη ηλίαση.

Είμαστε ικανοποιημένοι που ο αρχαιολογικός χώρος θα έχει μόνιμα οπλίτη – γιατρό κατά το μεγαλύτερο διάστημα της λειτουργίας της, τόσο προς όφελος των εργαζομένων, όσο και των χιλιάδων επισκεπτών. Παράλληλα, ελπίζουμε μετά τις εντολές της νέας Υπουργού Πολιτισμού προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, να λειτουργήσουν και τα κλιματιστικά, ώστε να είναι δυνατή η φύλαξη του αρχαιολογικού χώρου χωρίς κίνδυνο της υγείας των συναδέλφων αρχαιοφυλάκων».