Μέσω της διαδικτυακής τηλεόρασης που θα φιλοξενείται και στις συνδρομητικές πλατφόρμες αναμένεται να εμφανιστεί ξανά στις οθόνες ο Γιάννης Πρετεντέρης.

O σύμβουλος έκδοσης και αρθρογράφος των ΝΕΩΝ θα αποκτήσει και εκπομπή στο Web TV της «Άλτερ Έγκο» του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi24, η εκπομπή που προτάθηκε στον Γιάννη Πρετεντέρη δεν είναι έτοιμη να ξεκινήσει ακόμη, δηλαδή δεν θα εμφανιστεί ταυτόχρονα με την πρεμιέρα του νέου σταθμού που αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα, αλλά πολύ σύντομα θα ενταχθεί κι αυτή στο πρόγραμμα.

Συμμετοχή σε εκπομπές της διαδικτυακής τηλεόρασης του Μαρινάκη αναμένεται να έχουν και οι διευθυντές των εφημερίδων ΝΕΑ και ΒΗΜΑ Γιώργος Μαντέλας και Αντώνης Καρακούσης, αντίστοιχα, καθώς και ο έτερος σύμβουλος έκδοσης των «Νέων» Γιώργος Παπαχρήστος.

Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι των «Νέων» και του «Βήματος», όπως γράφει το enimerosi24, θα έχουν συμμετοχή, είτε με εκπομπές είτε σχολιάζοντας την επικαιρότητα, στο νέο κανάλι που θα είναι ο προπομπός του καναλιού εθνικής εμβέλειας μετά την αίτηση της εταιρίας του Βαγγέλη Μαρινάκη για την έκτη τηλεοπτική άδεια.