Ελεονώρα Μελέτη: “Σε ό,τι αγαπάμε θα υπάρχει και κάτι που μας δυσκολεύει” – Fthis

Η Ελεονώρα Μελέτη λατρεύει το surf και με μία ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μπορείς εύκολα να το καταλάβεις.

H γνωστή παρουσιάστρια δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και βίντεο με την ίδια να δαμάζει τα κύματα.

Πρόσφατα, ταξίδεψε μέχρι το Μπαλί μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Θοδωρή Μαροσούλη και φυσικά βρήκε την ευκαιρία να περάσει κάποιες ώρες, κάνοντας το αγαπημένο της χόμπι.

Μάλιστα, θέλησε μέσω μιας ανάρτησης να μοιραστεί τα συναισθήματα και τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Νομίζω τα κύματα είναι το μόνο πράγμα στο σύμπαν που με φτάνει στα όρια μου. Ενώ πολλές φορές τα φοβάμαι – ναι το παραδέχτηκα, ίσως γιατί από τότε που έγινα μαμά έχω βγάλει ή έχω παραδεχτεί φοβίες κ φόβους που στο παρελθόν δεν με απασχολούσαν καθόλου) ταυτόχρονα όμως μου αρέσουν… τη μια στιγμή θυμώνω μαζί τους κ ορκίζομαι πως δεν θα ξανά ασχοληθώ κ την άλλη τα περιμένω… τα κύματα είναι μια μεταφερόμενη ενέργεια που ταξιδεύει μέσα στο χρόνο και αν τα «πιάσει» κάποιος ζει τα τελευταία δευτερόλεπτα αυτής της ενέργειας πριν εκτονωθεί για πάντα. Σε έχει πάρει όμως ποτέ η δύνη ενός κύματος? Ξέρεις πως είναι να στροβιλίζεσαι σαν ρούχο σε πλυντήριο και να νιώθεις την αναπνοή σου να τελειώνει? Νιώθεις τόσο μικρός κ αδύναμος και απειλημένος. Κ όμως, τα κύματα είναι κ αυτά μια πλευρά της θάλασσας που τόσο αγαπώ, και τελικά με βοηθούν να δω πως πάντα σε ο, τι αγαπάμε θα υπάρχει και κάτι που μας δυσκολεύει…»

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: