Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε ότι η Εθνική Ομάδα του στίβου δεν θα κατέβει στους αγώνες για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μινσκ, καθώς δεν βρέθηκαν αεροπορικά εισιτήρια της τελευταίας στιγμής.

Αδιανόητη ξεφτίλα για τον ελληνικό αθλητισμό, με τους αθλητές και τους προπονητές της Εθνικής Ομάδας στο στίβο να μαθαίνουν την τελευταία στιγμή ότι δεν θα βρεθούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μινσκ, καθώς καθυστέρησε η διαδικασία για την έκδοση των αεροπορικών εισιτηρίων.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ με ιδιαίτερη λύπη ανακοινώνει πως για τεχνικούς λόγους (αδυναμία εξεύρεσης εισιτηρίων) αποσύρει τη συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας από τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μινσκ.

Από τις 18 Απριλίου, οπότε και η ομοσπονδία ενημερώθηκε από την ΕΟΕ πως πρέπει να προχωρήσει η ίδια στην έκδοση των εισιτηρίων καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να μεταβεί η αποστολή στο Μινσκ.

Ο σχετικός διαγωνισμός για αεροπορικά εισιτήρια που προκηρύχθηκε άμεσα ήταν άγονος και οι απευθείας διαπραγματεύσεις, που ακολούθησαν με εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία, ακόμη και για μετάβαση μέσω τρίτης χώρας, δεν απέδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ομοσπονδία εκφράζει τη λύπη της για την αδυναμία υλοποίησης της αποστολής και ζητά συγνώμη από αθλητές και προπονητές».