Είσαι το ταίρι μου: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος-Κατερίνα Λέχου ποζάρουν αγκαλιά, 18 χρόνια μετά [εικόνα] – iefimerida

Το Είσαι το Ταίρι μου είναι μια από τις σειρές που έγραψαν ιστορία στην ελληνική TV. Η Βίκυ Σταυροπούλου με τον Αλέξη Γεωργούλη ήταν το ένα ζευγάρι που έκλεψε τα φώτα, το άλλο όμως ήταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την Κατερίνα Λέχου.

Ενα σήριαλ εκπληκτικό, με εκπληκτική διανομή ρόλων. Για αυτό και έγραψε ιστορία στην ελληνική TV και θεωρείται ένα από τα διαμάντια της. Η επιτυχία της σειράς τεράστιας. Ατάκες φοβερές, ηθοποιοί ένας και ένας, γέλιο μέχρι δακρύων. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το ζευγάρι Βασίλη Χαραλμπόπουλου και Κατερίνας Λέχου και τη συμβίωση του στο διαμέρισμα με τον Αρη Σερβετάλη; Μα φυσικά κανείς. Ενα αταίριαστο εκ πρώτης όψεως ζευγάρι το οποίο ήρθε κοντά κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, στο πλαίσιο του σήριαλ πάντα.

Λέχου-Χαραλαμπόπουλος αγκαλιά, 20 χρόνια μετά το Είσαι το Ταίρι μου

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Κατερίνα Λέχου έζησαν τον έρωτα εντός πλατό, αλλά εκτός δημιούργησαν μια δυνατή φιλία. Πριν λίγες ημέρες, σχεδόν 20 χρόνια μετά την προβολή της σειράς (18 για την ακρίβεια), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Κατερίνα Λέχου πόζαραν μαζί ξανά αγκαλιά. Οι δυο τους συναντήθηκαν στο θέατρο Αλσος, στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά» (όπου πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Λέχου) που γνωρίζει τεράστια επιτυχία το φετινό καλοκαίρι. Όπως κι εσύ θα δεις στη φωτογραφία που ακολουθεί οι δυο ηθοποιοί έχουν αλλάξει πολύ, παραμένουν ωστόσο το ίδιο ταλαντούχοι, όμορφοι και καλοί φίλοι.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κατερίνα Λέχου ποζάρουν αγκαλιά 20 χρόνια μέτα