Δράμα για τη Ρούλα Κορομηλά! Η δύσκολη απόφαση και ο έρωτας του μεγαλοτραπεζίτη με το ακίνητο των 2.300.000 ευρώ – Πως και γιατί «έχασε» τη βίλα της στη Μύκονο?… (Φωτο) – Ροή Ειδήσεων

Το δράμα της Ρούλας Κορομηλά! Αναγκάστηκε να πάρει τη μεγάλη απόφαση όσον αφορά το σπίτι της στη Μύκονο! Μπορεί να έβγαλε από το όλο deal 2.300.000 ευρώ αλλά η Ρούλα Κορομηλά αναγκάστηκε να βάλει ένα τέλος στον… επίγειο παράδεισο που είχε στην Μύκονο!

Τον δικό της επίγειο παράδεισο είχε χτίσει η Ρούλα Κορομηλά στη Μύκονο προκειμένου να περνά όμορφες και χαλαρές στιγμές στο αγαπημένο της νησί.

Πρόκειται για μια βίλα στην περιοχή Διακόφτης, με εμβαδόν 500τ.μ. Η παρουσιάστρια αγόρασε το εν λόγω εξοχικό το 2000 και μέχρι πρότινος αποτελούσε το αγαπημένο της “καταφύγιο”.

Ο λόγος που η γνωστή παρουσιάστρια προέβη σε αυτήν την κίνηση ήταν η υψηλή φορολογία και ο ΕΝΦΙΑ που την προβλημάτιζαν ιδιαίτερα.

Ένας Έλληνας τραπεζίτης που δραστηριοποιείται στον Παναμά, είδε το συγκεκριμένο σπίτι κι ενθουσιάστηκε. Μάλιστα, της πρόσφερε 2.300.000 ευρώ προκειμένου να το κάνει δικό του, κάτι που η παρουσιάστρια δέχτηκε. Κάποια από τα χρήματα τα έδωσε στην τράπεζα, καθώς η βίλα ήταν ήταν δεσμευμένη, ενώ τα υπόλοιπα τα αποταμίευσε!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Χάι, η Ρούλα δεν μετάνιωσε στιγμή γι’ αυτήν της την απόφαση. Ίσα ίσα που όπως τονίζει, όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση για την απόφαση της να το πουλήσει. Και αυτό γιατί θεώρησε πως έτσι όπως διαμορφώθηκε η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την δυσβάστακτη -για όλους- φορολογία έκανε την πιο σωστή κίνηση.