Επεισόδιο μεταξύ του Γιώργου Αγγελόπουλου και ενός φωτορεπόρτερ σημειώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Youweekly.gr, το οποίο επικαλείται αυτόπτη μάρτυρα.

Συγκεκριμένα, πριν από περίπου μία εβδομάδα, ο Ντάνος απολάμβανε τον καφέ του σε πολύ γνωστό μαγαζί της παραλιακής στη Γλυφάδα έχοντας συντροφιά ένα φιλικό του ζευγάρι. Εκεί βρισκόταν ένας παπαράτσι, ο οποίος τον περίμενε να βγει από το μαγαζί προκειμένου να εξασφαλίσει μερικές λήψεις φωτογραφιών στο δρόμο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όμως, ο οποίος τον είχε αντιληφθεί, όταν βγήκε από το μαγαζί, τον πλησίασε και του είπε με ευγενικό τρόπο ότι, «OK, έκανες τη δουλειά σου, τράβηξες φωτογραφίες, παρακαλώ πολύ τώρα άσε με και εγώ να έχω λίγο χρόνο με τους φίλους μου, δεν θέλω να κάνουμε αγώνα ταχύτητας στην παραλιακή. Θα πάμε σ’ ένα μαγαζί για φαγητό, κάνε μου τη χάρη να με αφήσεις στην ησυχία μου».

Τότε, ο φωτογράφος χαμογέλασε και του είπε: «Όταν δεν σας ξέρει η μάνα σας, μας παρακαλάτε για μια φωτογραφία. Μόλις κάνετε μία επιτυχία, ξεκινάτε τους τσαμπουκάδες και τις απειλές».

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Ντάνος του απάντησε πως: «Φίλε, δε σε απείλησα και ούτε τσαμπουκάδες έκανα, απλά σε παρακάλεσα αν έχεις την καλοσύνη, αφού έκανες τη δουλειά σου, να με αφήσεις να περάσω λίγο χρόνο με τους δικούς μου ανθρώπους. Άλλωστε τα παιδιά δεν έχουν καμία σχέση με δημοσιότητα και φωτογράφους».

«Εγώ θα κάνω ό,τι γουστάρω. Σε ελεύθερη χώρα είμαστε», ήταν η απάντηση του φωτορεπόρτερ, ο οποίος, όπως γύρισε από την άλλη μεριά, είπε: «Άντε στο δ***λο, όλοι οι κ**ο βλάχοι νομίσουν ότι κάποιοι είναι…».

«Τι είπες …» τον ρώτησε τότε ο Αγγελόπουλος. «Ό,τι θέλω είπα, δεν αφορά εσένα», του αντιγύρισε. Τότε ο νικητής του Survivor πήγε προς το μέρος του φωτογράφου επιθετικά λέγοντάς του: «Φίλε, πρόσεχε γιατί δε με ξέρεις καλά. Αν ξανατολμήσεις να με βρίσεις, θα τις αρπάξεις και δεν με ενδιαφέρει αν είσαι φωτογράφος ή ο Πάππας της Ρώμης»!

Τότε ο φωτογράφος άρχισε να του φωνάζει στο δρόμο. «Σιγά, ρε Ντάνο, πρόσεχε, εδώ δεν γυρίζουμε το Τατουάζ για να μας το παίζεις μάγκας».

Στη συνέχεια παρενέβησαν οι φίλοι του Γιώργου Αγγελόπουλου και το επεισόδιο έληξε εκεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο τον Ντάνο, τίποτε από τα παραπάνω δε συνέβη, καθώς την περασμένη εβδομάδα βρισκόταν στα Μετέωρα για τα γυρίσματα του Τατουάζ.