Δαλάκα: Στην Τουρκία με γνωρίζουν περισσότερο απ’ ότι στην Ελλάδα – Newsbeast.gr

«Όσο δεν μου αρέσουν τα αεροπλάνα, τόσο μπαίνω στα αεροπλάνα» είπε η Κατερίνα Δαλάκα στη κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» όπου παραχώρησε συνέντευξή.

Η νικήτρια του Survivor 3 αναφέρθηκε στον πρωταθλητισμό, στον κολλητό της φίλο Λάμπρο Χούτο αλλά και στους θαυμαστές της.

«Όσο δεν μου αρέσουν τα αεροπλάνα, τόσο μπαίνω στα αεροπλάνα. Πηγαίνω Μαϊάμι και Λας Βέγκας. Στόχος μου είναι να κυνηγήσω το όριο για την Ολυμπιάδα. Δεν το ‘χω καθόλου με την τηλεόραση. Μπορεί σε 2-3 χρόνια, όταν σταματήσω τον πρωταθλητισμό να κάνω κι εγώ τηλεόραση. Δύο χρόνια ζούσα με μια κάμερα 24 ώρες οπότε είναι λογικό να έχω εξοικειωθεί με αυτό.

Μου χρέωναν σχέση με τον Ντάνο και τον Ατακάν γιατί ο κόσμος δεν μπορεί να πιστέψει ότι υπάρχει φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα. Ο Λάμπρος Χούτος είναι συνεργάτης και κολλητός μου, μη νομίζουν άλλα οι θαυμάστριές του. Έχω κάποιες προτάσεις από την Τουρκία και θα πάω να τις συζητήσω. Στην Τουρκία με γνωρίζουν περισσότερο απ’ ότι στην Ελλάδα.

Δεν μετάνιωσα που είπα ότι ο Ατακάν είναι όμορφος, λέω την αλήθεια. Αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί να κάνω σχέση, δεν έχω χρόνο ούτε για τον εαυτό μου», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.