Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έπεσε στο παρελθόν η Δέσποινα Ολυμπίου, τονίζοντας ότι αναγκάστηκε να αποχωρήσει από συγκεκριμένη συνεργασία.

«Μου έχει τύχει συνεργασία που να μην περάσω καλά. Η ανηθικότητα μπορεί να με κάνει να μην περνάω καλά. Όπως ας πούμε να δεχτείς μια παρενόχληση και να σε διώξουν από τη δουλειά γιατί δεν έκανες το κέφι τους. Εγώ προσπάθησα να το συζητήσω. Μου είπε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στη συνεργασία και στην επόμενη συναυλία δεν υπήρχα. Δεν έχω κάποιο τραύμα. Εκείνη την περίοδο υπέστη ένα σοκ και έκλαψα και πολύ γιατί δεν το είπα πουθενά και το κουβαλούσα μέσα μου και ένιωθα πολύ αδικημένη. Υπήρξαν μέσα σε αυτά τα χρόνια δύο ατυχίες και έβαλα ένα “Χ” και δεν έχω ξανασυνεργαστεί, ακόμα και που μου προτάθηκε δουλειά με το ίδιο πρόσωπο», δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα, η Δέσποινα Ολυμπίου μίλησε και για την πρώτη γνωριμία με τον άντρα της, σημειώνοντας τα εξής: «Τον άντρα μου τον ήξερα δύο χρόνια, απλώς δεν είχε προκύψει σύντομα η σχέση. Έχω κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Ο γάμος δεν με απασχολεί, Νιώθουμε ότι είμαστε παντρεμένοι. Δεν υποτιμώ το γάμο ως ιερό μυστήριο, αλλά ακόμα δεν το έχουμε κάνει».