Γέλιο μέχρι δακρύων! Ο Καναράκης το παίζει greek kamaki και τρολάρει τη Θεοδωρίδου! (videos) – Gossip TV

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Παντελής Καναράκης είναι κολλητοί φίλοι παραπάνω από είκοσι χρόνια, από τότε που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Οι δυο τους δεν έπαψαν ποτέ να είναι κοντά και παρά τους διαφορετικούς δρόμους που ακολούθησαν επαγγελματικά -εκείνος στην υποκριτική και εκείνη στο τραγούδι- κατάφεραν να συγκρατήσουν αυτή την τόσο δυνατή φιλία που έμεινε ζωντανή στο πέρασμα του χρόνου.Με κάθε ευκαιρία, οι δυο τους συναντιούνται, άλλοτε στο σπίτι της και άλλοτε στο δικό του, κάνοντας πολύ στενή παρέα. Και επειδή περνάνε πολύ καλά μαζί, υπάρχουν φορές που θέλουν να μοιράζονται τις όμορφες αυτές στιγμές τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Ειδικά η τραγουδίστρια η οποία έχει αναπτύξει εδώ και καιρό μία πολύ καλή σχέση με τους ακολούθους της, στο instagram.

Προσφάτως, η Νατάσα Θεοδωρίδου ανέβασε δύο βίντεο με στιγμές τους όπου εκείνη έχει… λιώσει στο γέλιο με τα πειράγματα του καλού της φίλου. Εκείνος υποδύεται το… greek kamaki, εκείνη είναι το… θήραμά του αλλά τελικά καταλήγουν να γελούν με την ψυχή τους. Δείτε τα παρακάτω βίντεο που θα σας κάνουν να γελάσετε και εσείς πολύ…

Απολαυστικότατοι και στο παρακάτω βίντεο…