Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Χρήστου Φερεντίνου – Δείτε ποιος είναι! – irafina

Ο Χρήστος Φερεντίνος έπαίζε στην παράσταση «Η Μικρή μας Πόλη». Πρόκειται για έναν ύμνο στην ζωή, στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και στην πολύτιμη αξία της κάθε στιγμής που ζούμε, όσο μικρή και ασήμαντη και αν φαίνεται. Παρόλα αυτά για κάποιους λόγους ο γνωστός παρουσιαστής δεν θα συνεχίζει να παίζει στην παράσταση…

Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί πριν λίγες μέρες

Ο γνωστός παρουσιαστής είχε το ρόλο του αφηγητή της παράστασης τους τελευταίους τέσσερις μήνες και με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε τον σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα για την ευκαιρία που του έδωσε αλλά και όλους τους συνεργάτες του για το μοναδικό αυτό ταξίδι.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

Σήμερα αποχαιρετώ την μικρή μας πόλη (τελευταία παράσταση στο θερινό θέατρο Λαμπέτη). Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Κακλέα που μου πρότεινε τον ρόλο του αφηγητή και σε όλους τους συνεργάτες μου (ηθοποιούς, τεχνικούς, τους ανθρώπους του ιασμος). Ένα 4μηνο ταξίδι μοναδικό,δημιουργικό και φυσικά ξεχωριστό για μένα.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως στον Θόρντον Γουάιλντερ που έκανε μια επανεκκίνηση στον σκληρό μας δίσκο και μας επαναπροσδιόρισε το νόημα της ζωής .Αυτά και σας …αυγουσταααααρω.

Ο αντικαταστάτης είναι ο Δημήτρης Κουρούμπαλης

Ο νέος αφηγητής της παράστασης είναι ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στη σειρά «10 Λεπτά Κήρυγμα» και «Η Πολυκατοικία».