Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έκαναν την έκπληξη και, τη Δευτέρα του Πάσχα, παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα. Το μυστήριο τελέστηκε στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια Ηρακλείου, με κουμπάρες την αδερφή του Χριστόφορου ΠαπακαλιάτηΡίτσα και τη νύφη τουΛένια. Δύο μέρες μετά τον γάμο τους, η ηθοποιός και ο σεφ πέρασαν μαζί με αγαπημένους τους φίλους την Πρωτομαγιά, απολαμβάνοντας τις πρώτες του έγγαμου βίου τους. Η Βάσω, μάλιστα, τηρώντας τι παραδώσεις, έφτιαξε το καθιερωμένο μαγιάτικο στεφάνι, χρησιμοποιώντας πολύχρωμα λουλούδια, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Μόλις το ολοκλήρωσε, περήφανη για το δημιούργημά της, πόζαρε στον φακό του αγαπημένου της και σχετικό στιγμιότυπο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Και κορίτσι του Μάη και μουστακαλής», αλλά και αποκαλύπτοντας τον φωτογράφο της. Ο Λευτέρης, όπως ήταν αναμενόμενο, έσπευσε να… πατήσει καρδούλα στην ανάρτηση της συζύγου του πια, ενώ παρέθεσε και τρία χαμογελαστά emoji κάτω από την ανάρτησή της.

Αυτό που εμείς ξεχωρίσαμε, ωστόσο, στην συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι άλλο από την βέρα που φοράει πλέον η ηθοποιός στο δεξί της χέρι, μαζί με το εντυπωσιακό μονόπτερο που της χάρισε ο σεφ όταν αρραβωνιάστηκαν.

Οι followers της ενθουσιάστηκαν με την συγκεκριμένη φωτογραφία και της χάρισαν τα likes τους.