Ποιός είναι τον πραγματικό λόγο που η Ευαγγελία Αραβανή «έστειλε» το Νίκο Οικονομόπουλο;. Σύμφωνα με το youweekly.gr,  μόλις, χθες, το μεσημέρι του Σαββάτου ανακοινώθηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου πως η παρουσιάστρια δεν είναι πια με τον τραγουδιστή και έχει μάλιστα μετακομίσει! Εγώ, βέβαια, καιρό τώρα σας έγραφα στο Vanda’s πως τα πράγματα μεταξύ τους δεν είναι καλά! Μάλιστα, σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή, του χωρισμού, έπαιξε και ο καυγάς που είχαν την 25η Μαρτίου!

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες το τέλος το έδωσε η Ευαγγελία Αραβανή! Η παρουσιάστρια ήταν εκείνη που δεν άντεξε και έκανε την έκρηξη! Τι δεν άντεξε ακριβώς; Άτομο, πολύ κοντά στο ζευγάρι, μου εκμυστηρεύτηκε πως ο Νίκος ήθελε να προχωρήσει την σχέση στο επόμενο βήμα! Όχι γάμο… γιατί και οι δυο δεν είναι πολύ θετική σε αυτό το… έθιμο! Αλλά ήθελε να κάνει ένα παιδάκι και στα μάτια της Ευαγγελίας έβλεπε την γυναίκα της ζωής του!

Εκείνη πάλι, μια γυναίκα καριέρας, δεν ήθελε στην συγκεκριμένα φάση της ζωής της να έρθει ένα μωρό στην ζωή της και της αρκούσε η απλή συγκατοίκηση!

Μετά από μια συζήτηση που έκαναν, λοιπόν, η παρουσιάστρια αισθανόταν αρκετά πιεσμένη και οι καυγάδες έδιναν και έπαιρναν κι έτσι αποφάσισε πως η σχέση αυτή έκανε τον κύκλο της και έπρεπε να κλείσει…

Ο «βίαιος» Νίκος Οικονομόπουλος! Το ξύλο, η καταγγελία και το σοκ της Αραβανή!

Αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε με πρωταγωνιστή τον… βίαιο Νίκο Οικονομόπουλο! Καταγγελία φωτιά για ξύλο και το σοκ της Ευαγγελίας Αραβανή!

Το Youweekly.gr θα σας μεταφέρει όλο το καυτό ρεπορτάζ!

Αφορμή γι αυτό στάθηκε η Ευαγγελία Αραβανή! Μπορεί η σχέση της με τον τραγουδιστή να είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχουν σταματήσει να είναι μαζί!

Ένα άλλο γεγονός είναι πως η παρουσία της παρουσιάστριας δεν περνάει προφανώς απαρατήρητη και… όλο αυτό προκάλεσε ένα απίστευτο μπέρδεμα μεταξύ του Νίκου και τουΓιώργου Μπόγρη, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού ciao!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Ευαγγελία Αραβανή έπινε ένα βράδυ το ποτό της με τις φίλες της στο μαγαζί που τραγουδάει ο αγαπημένος της και λίγα τραπέζια πιο δίπλα καθόταν ο γνωστός μπασκετμπολίστας με δικούς τους φίλους! Καταγγελίες που έγιναν στο συγκεκριμένο περιοδικό αναφέρουν πως κάποια βλέμματα του Μπόγρη στην Αραβανή παραλίγο να κάνουν το Νίκο Οικονομόπουλο να πιαστεί στα χέρια μαζί του και να παίξει ξύλο…

Ωστόσο, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ καθώς η Ευαγγελία Αραβανή με το που συνειδητοποίησε πως όλο αυτό επηρεάζει το Νίκο, έφυγε από το τραπέζι και πήγε στο καμαρίνι να τον βρει και όλα καλά…