Ο Νίκος Μιχελής θα ενταχθεί στα τμήματα υποδομής τη Μίλαν. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης κέντρισε το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τους Αρκάδες για τη μεταγραφή.

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τη Μίλαν για τη μεταγραφή του Νίκου Μιχελή στην ιταλική ομάδα.

Ο 18χρονος στόπερ , ο οποίος είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα κι αγωνιζόταν στην ομάδα νέων του συλλόγου, κέντρισε με το ταλέντο του το ενδιαφέρον των «ροσονέρι», οι οποίοι τον έκαναν δικό τους.

“Ο Νίκος Μιχελής αποχωρεί από τον Αστέρα με όνειρα για μια διεθνή καριέρα. Τού ευχόμαστε να τα πραγματοποιήσει κι εμείς θα συνεχίσουμε να καμαρώνουμε για την αφετηρία του”, τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Μποροβήλος.

Η ανακοίνωση του Αστέρα

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Milan για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Νίκου Μιχελή στην ιταλική ομάδα. Ο Νίκος Μιχελής, γεννημένος στις 23 Μαρτίου 2001, είχε επαγγελματικό συμβόλαιο και ήταν μέλος της ομάδας Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, κ. Δημήτρης Μποροβήλος, δήλωσε:

“Η συνεργασία της ομάδας μας για ακόμη μία φορά με ένα τόσο μεγάλο ποδοσφαιρικό club, μάς γεμίζει με υπερηφάνεια αλλά και με ευθύνες για τη συνέχεια του ΑΣΤΕΡΑ.

Επιπλέον, η εξέλιξη ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών μας, επιβεβαιώνει αφενός τη μεγάλη σημασία που δίνει ο ΑΣΤΕΡΑΣ στα τμήματα υποδομής του, αλλά και τη δουλειά που γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται σε αυτά.

Ο Νίκος Μιχελής αποχωρεί από τον ΑΣΤΕΡΑ με όνειρα για μια διεθνή καριέρα. Τού ευχόμαστε να τα πραγματοποιήσει κι εμείς θα συνεχίσουμε να καμαρώνουμε για την αφετηρία του.

Ευχαριστούμε τη σπουδαία Milan για τη συνεργασία και σε αυτή την υπόθεση”.