Η Μπεκατώρου κατάπιε την Σπυροπούλου

Το Your Face Sounds Familiar επέστρεψε με τον 5ο κύκλο και ομολογουμένως είναι το πιο εντυπωσιακό που έχουμε δει ως τώρα. Με ένα πλατό τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται μαζί με τους διαγωνιζόμενους, η Μαρία Μπεκατώρου κήρυξε την έναρξη λίγο πριν τις 21:00 και στο κάλεσμά της ανταποκρίθηκαν πολλοί. Αν και το YFSF αυτή τη φορά είναι μαγνητοσκοπημένο, δεν έχασε τίποτα από τον αυθορμητισμό του. Με γρήγορη ροή και την Μαρία στην καλύτερή της φάση, το show έφερε τους τηλεθεατές πίσω στον ΑΝΤ1 αυτό το κυριακάτικο βράδυ.

Στο γενικό σύνολο το YFSF σημείωσε μέσο όρο 29%, με την τηλεθέαση να φτάνει έως το 33,8%.

Στο δυναμικό κοινό το ποσοστό κινήθηκε στο 29,7%, ενώ σε τέταρτο άγγιξε το 34,6%. Την ίδια στιγμή, το My Style Rocks συγκέντρωνε 12,3% στο σύνολο και 10,1% στο δυναμικό κοινό.

To reality των μεταμφιέσεων επιστρέφει με ανανεωμένο πλατό και ανανεωμένη κριτική επιτροπή. Η Μαρία Μπεκατώρου καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό με συγκίνηση και καλωσόρισε τα μέλη της κριτικής επιτροπής λέγοντας ότι «χτυπάει η καρδιά της».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Αλέξης Γεωργούλης και η Μιμή Ντενίση είναι εκείνοι που θα κρίνουν τις μεταμφιέσεις των δέκα διαγωνιζόμενων celebrities. Οι Αργύρης Αγγέλου, Ευθύμης Ζησάκης, Μελίνα Μακρή, Βαγγέλης Παναγόπουλος, Κατερίνα Στικούδη, Ίαν Στρατής, Πασχάλης Τσαρούχας, Εύα Τσάχρα, Ελένη Φιλίνη και Χρύσπα θα μεταμφιέζονται μέχρι το τέλος του show σε κάθε θρύλο και δημιουργό όπως τους υποδεικνύει το απρόβλεπτο buzzer.

«Χτυπάει η καρδούλα μου, τρέμω»

«Χτυπάει η καρδούλα μου, τρέμω, έχω πολύ άγχος, αλλά είμαι και τόσο πολύ χαρούμενη», ανέφερε στην έναρξη η Μαρία Μπεκατώρου πριν περάσει στην κριτική επιτροπή.