Αννίτα Πάνια εσύ; Οι επεμβάσεις που την μεταμόρφωσαν! Θα τρομάξετε να την αναγνωρίσετε! – Athens Magazine

Οι επεμβάσεις που μεταμόρφωσαν την Αννίτα Πάνια! Θα τρομάξετε να την αναγνωρίσετε! Εσείς βλέπετε πόσο έχει αλλάξει; Μια φωτογραφία απ’ το παρελθόν που ούτε η ίδια δεν θυμάται…

Την Αννίτα Πάνια τη γνωρίσαμε κατάξανθη, εξωστρεφή και πολύ… μαγκάκι. Ήταν, όμως, πάντα έτσι; Δείτε ακόμα: Για πρώτη φορά μιλάει ανοικτά για τον δεύτερο γάμο της!

Προφανέστατα όχι. Τουλάχιστον όχι σε ό,τι αφορά στην εξωτερική της εμφάνιση.

Την Αννίτα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα τελευταία χρόνια με το ίδιο χτένισμα, το ίδιο χρώμα μαλλιών και το ίδιο, απαράλλακτο στυλ.

Γι’ αυτό και βλέποντας κανείς τον εφηβικό εαυτό της, δύσκολα θα πίστευε πως επρόκειτο για τον ίδιο άνθρωπο. Το μόνο που τη θυμίζει; Τα μάτια της. Όλα τα υπόλοιπα, ουδεμία σχέση έχουν με αυτό που βλέπουμε σήμερα. Η μοναδική φωτογραφία από τη «μικρή» Αννίτα που θα βρει κανείς ψάχνοντας στο διαδίκτυο είναι η εξής:

Αυτή η φωτογραφία προφανώς είναι πριν τις πλαστικές επεμβάσεις της παρουσιάστριας, η οποία εκτός από την μύτη της που έχει πειράξει έχει αλλάξει και τα φρύδια της!

Ποια Πάνια και ποια Βίσση: Οι επώνυμες γυναίκες που πέρασαν από το κρεβάτι του Νίκου Καρβέλα!

Οι επώνυμες γυναίκες που πέρασαν από το κρεβάτι του Νίκου Καρβέλα θα σας σοκάρουν! Ποια Αννίτα Πάνια και ποια Άννα Βίσση; “Δεν έχω πια σεξουαλική διάθεση για σένα!” – Αποκάλυψη βόμβα για τον Νίκο Καρβέλα!

Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια, εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, ενώ μάλιστα ο μουσικοσυνθέτης κυκλοφορεί με την πρώην σύντροφο και αδερφική του φίλη, Χριστίνα Αναγνωστοπούλου.

Άννα Βίσση, Ανίττα Πάνια, Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, Ζέτα Δούκα είναι οι γυναίκες που έχουν περάσει από δίπλα του, ενώ εκτός συναγωνισμού είναι η αδυναμία του, Σοφία Καρβέλα.

Αννίτα Πάνια Νίκος Καρβέλας Άννα Βίσση

Στις 14 Μαΐου 1983, παντρεύτηκε την Άννα Βίσση, με κουμπάρο τον τότε πρόεδρο της κυπριακής δημοκρατίας Σπύρος Κυπριανού. Από το 2006 διατηρεί σχέση με την τηλεοπτική παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια με την οποία απέκτησε τον Αντρέα.

Αννίτα Πάνια Νίκος Καρβέλας Άννα Βίσση

Στις 29 Απριλίου 2010 παντρεύτηκε την Αννίτα στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης και Αγίας Ειρήνης στο Politia Tennis Club με κουμπάρους τη Ρούλα Κορομηλά και τον Κώστα Δροσόπουλο.

Ωχ! Τι έπαθε το πρόσωπο της Αννίτας Πάνια;

Είδαμε την Αννίτα Πάνια και πραγματικά ούτε που καταλάβαμε στην αρχή ότι είναι αυτή.

Η παρουσιάστρια δεν ξέρουμε αν έκανε κάτι στο πρόσωπο της ή απλώς δεν την κολακεύει η γκριμάτσα που έχει πάρει, ωστόσο στην φωτογραφία αυτή είναι αγνώριστη.

Είναι τα χείλη, είναι τα φρύδια; Κάτι από αυτά δεν την κολακεύει τόσο από την άποψη ότι της αλλάζει πολύ την μορφή της! Δείτε την φωτογραφία και κρίνετε μόνοι σας:

Ωχ! Τι έπαθε το πρόσωπο της Αννίτας Πάνια;

Αννίτα Πάνια: Το άγνωστο επαγγελματικό βήμα της παρουσιάστριας που κανείς δεν ξέρει!

Γνωρίζετε ποιο είναι το επαγγελματικό βήμα που είχε κάνει η Αννίτα Πάνια στο παρελθόν; Κανείς δεν ξέρει!

Μια πολυσχιδής προσωπικότητα όπως η Αννίτα Πάνια λογικό είναι να έχει καταπιαστεί με πολλά πράγματα στη ζωή και την καριέρα της! Άλλος άνθρωπος η Αννίτα Πάνια!

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει εκδώσει και βιβλίο, κάτι που αγνοεί ο περισσότερος κόσμος, αφού έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια! Το 2002 η Αννίτα Πάνια είχε συγγράψει τον βιβλίο με τίτλο “Η εκδίκηση του κ@λόχαρτου”. Ποια ήταν η υπόθεση όμως;

“Καλωσήρθατε σ’ έναν καινούριο κόσμο. Σ’ έναν κόσμο όπου τα μικρά, καθημερινά αντικείμενα έχουν συναισθήματα, λαλιά και προσωπικότητα. Στον κόσμο αυτό, οι βελόνες των πικάπ ερωτεύονται δίσκους ξεχασμένους από το χρόνο μα γλυκόηχους, οι χημικές ουσίες δραπετεύουν από τα εργαστήρια και επαναστατούν, τα παχυντικά συστατικά των γλυκών απενοχοποιούνται και αυτονομούνται… και τα χαρτιά υγείας διεκδικούν μια τιμητική θέση στην Ιστορία – και την κερδίζουν. Τελικά, ο κόσμος των πραγμάτων είναι πραγματικός ή όχι;

Πάντως όπως και να ‘χει, αυτός είναι ο κόσμος της Αννίτας…”.

Αυτά αναφέρονται στην περιγραφή και όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να το αναζητήσουν από τις εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί. Σίγουρα θα πρόκειται για κάτι ανατρεπτικό…