Ανοιχτή πρόσκληση προς τους νέους απευθύνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην προσπάθειά τους να συμπληρώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Το κόμμα του Πάνου Καμμένου σε ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίζει ότι ψάχνει φρέσκα πρόσωπα τα οποία θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ στις ευρωεκλογές που θα γίνουν στις 26 Μαΐου.

Η σχετική πρόσκληση απευθύνεται σε νέους και νέες υποψηφίους, κυρίως άνεργους με ευρωπαϊκές σπουδές, που συμφωνούν με την ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝΕΛ και είναι διατεθειμένοι να γυρίσουν όλη την Ελλάδα, ώστε να εκπροσωπήσουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Ευρωβουλή.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του κόμματος:

«Σε λίγες μέρες κλείνουμε το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές. Υποψήφιοί μας είναι ήδη σημαντικοί Έλληνες από όλους τους χώρους και όλους τους τόπους της Ελλάδας μας.

Όπως και στις Ευρωεκλογές του 2014 καλούμε κοντά μας νέους και νέες υποψηφίους, ιδιαίτερα ανέργους με ευρωπαϊκές σπουδές, που συμφωνούν με την ιδρυτική μας διακήρυξη, διατεθειμένους να γυρίσουμε μαζί όλη την Ελλάδα και να εκπροσωπήσουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στην Ευρωβουλή.

Για να αλλάξουμε την Ευρώπη, όπου κυριαρχούν οι φωνές μόνο των ισχυρών χωρών και όσων επιθυμούν την κατάργηση των εθνών – κρατών, σε μια Ευρώπη της ισότητας και της αλληλεγγύης, όπου κάθε χώρα θα κρατήσει την εθνική της ταυτότητα και η φωνή της θα έχει την ίδια αξία, την ίδια ισχύ με κάθε άλλη μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στείλτε τα βιογραφικά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση ypopsifiotites@anexartitoiellines.gr και ξεκινούμε για να αλλάξουμε την Ευρώπη στο όραμά μας».

Προβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο Twitter

Ανεξάρτητοι Έλληνες@anexartitoi

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣhttp://anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=7469 …216:15 μ.μ. – 3 Απρ 2019