Καλεσμένη στην εκπομπή του Σκάι «Βινύλιο» η Πάολα μίλησε με ειλικρίνεια και έκανε και αποκαλύψεις. Καταρρίπτοντας μάλιστα και έναν από τους μύθους που ακολουθούν το όνομά της. Το 2014 η Θεσσαλονικιά πρωταγωνίστρια της νυχτερινής διασκέδασης είχε δηλώσει ότι είναι Τσιγγάνα, από την πλευρά του μπαμπά της. Πέντε χρόνια μετά αποφάσισε να διορθώσει το… ψέμα.

«Είχα δηλώσει πως είμαι Τσιγγάνα. Από τη στιγμή που έφυγε ο μπαμπάς μου αποκάλυψα όλη την αλήθεια. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Στον λόγο της τιμής μου, ορκίζομαι στον Θεό πως δεν είμαι Τσιγγάνα. Κανείς. Ούτε ο πατέρας μου ούτε η μητέρα μου» αποκάλυψε.

«Από μικρή ήμουν επαναστάτρια. Πριν από χρόνια δήλωσα πως είμαι Τσιγγάνα, από την πλευρά του μπαμπά μου, γιατί ήθελα να νομίζουν πως είμαι μία από αυτούς που χλευάζουν. Αν δεν είχε φύγει ο μπαμπάς μου, δεν θα φανέρωνα ποτέ πως δεν είμαι Τσιγγάνα. Οταν στην κηδεία του πατέρα μου είπαν πως εμείς οι Τσιγγάνοι έχουμε γλέντι, είπα κάπου εδώ τελειώνει το παραμύθι με την Τσιγγάνα» ανέφερε μεταξύ άλλων.