Ο νέος Αστέρας,  το νέο Four Seasons Astir Palace το οποίο βρίσκεται στη λίστα του περιοδικού Forbes με τα καλύτερα νέα ξενοδοχεία του κόσμου για το 2019 («The 19 Hottest New Hotels Of 2019»), θα διαθέτει 303 δωμάτια, σουίτες και bungalows, εστιατόρια, bars, πισίνες (δύο εξωτερικές και μία εσωτερική) κ.ά. Θα διαθέτει 3 ιδιωτικές παραλίες και 3 πισίνες, ακαδημία τένις, γήπεδο μπάσκετ και θαλάσσια σπορ, παιδικό κλαμπ, σπα και υδροθεραπεία με έμπνευση από την ελληνική παράδοση.

«Tο όραμά μας είναι να αναδείξουμε την Astir σε έναν διεθνούς βεληνεκούς προορισμό στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, που θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες του. Σε αυτό το πλαίσιο, αποτελεί στρατηγικής σημασίας στόχο μας να παρουσιάσουμε την Astir στις αρχές του 2019, διασφαλίζοντας την υλοποίηση του επιχειρηματικού μας πλάνου με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας,  δήλωσε πρόσφατα ο Στέλιος Κουτσιβίτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.

«Παραμένουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και είμαστε σίγουροι ότι ένα τόσο σύνθετο έργο, παρά τις πολύπλοκες αδειοδοτικές διαδικασίες, προχωρά σταθερά προς την ολοκλήρωσή του. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που βλέπουμε το όραμά μας να υλοποιείται και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τον απόλυτο προορισμό πολυτελείας στους επισκέπτες μας».

Να υπενθυμίσουμε ότι το ανακαινισμένο κατάλυμα που πλέον φέρει την διεθνούς φήμη υπογραφή του Four Seasons αποτελεί μόνο ένα ηχηρά ονόματα πολλών αστέρων και μεγάλης εμπειρίας στην βιομηχανία της φιλοξενίας που έχουν χτυπήσει την πόρτα της χώρας μας με αφορμή την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου.

Ο θρυλικός Αστέρας, ριζικά ανανεωμένος, ύστερα από ανακαίνιση – ανακατασκευή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, ανοίξε τις πύλες του στις 29 Μαρτίου 2019