Άννα Φόνσου: Χάθηκαν τα ίχνη του Γιώργου Μαρίνου – Ζητά παρέμβαση εισαγγελέα – LiFO

Την ανησυχία της για τον Γιώργο Μαρίνο εκφράζει η ηθοποιός, συνάδελφος και φίλη του, Άννα Φόνσου, η οποία υποστηρίζει ότι τα ίχνη του έχουν χαθεί.

Η κα. Φόνσου με δηλώσεις της στο Parapolitika είπε ότι «σεβόμαστε την επιθυμία του, αν θέλει να αποσυρθεί και ο κόσμος να μην γνωρίζει τίποτα γι αυτόν, μου έλεγε και παλαιότερα ότι θέλει να αποσυρθεί, αλλά πραγματικά ανησυχούμε».

Περίπου ένα χρόνο πριν, ο Γιώργος Μαρίνος έμενε για δύο μήνες στο «Σπίτι του ηθοποιού» καθώς τότε αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας. Ωστόσο, όπως λέει η Άννα Φόνσου, ένας άντρας που βρισκόταν στο πλευρό του, τον πήρε από εκεί και την απείλησε.

«Γίναμε πολύ φίλοι με τον Γιώργο Μαρίνο όταν αρρώστησε και για να μην αισθάνεται μόνος του στο σπίτι του, τον είχαμε στο Σπίτι του Ηθοποιού. Είχε έναν κύριο δίπλα του, ο οποίος έκανε τα πάντα και τον πήρε μετά αυτός και τον πήγε στο σπίτι του, κάπου στη Βάρκιζα. Με πήρε τηλέφωνο κάποια στιγμή και μου είπε: Μην ξανασχοληθείτε με τον Γιώργο γιατί θα σου κόψω τα πόδια. Εγώ το έκλεισα το τηλέφωνο γιατί στο κάτω κάτω υποχρέωση θα έπρεπε να είχε εδώ που τον είχαμε σαν βασιλιά», είχε αναφέρει τότε η Άννα Φόνσου.

Αυτό που ανησυχεί την κ. Φόνσου περισσότερο είναι, όπως υποστηρίζει, ότι «δεν έχω μαζί του πλέον καμία επικοινωνία. Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του».

Η ηθοποιός έκανε λόγο για παρέμβαση εισαγγελέα λέγοντας ότι «οι φίλοι του δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να παρέμβει ο εισαγγελέας, παρά μόνο τα συγγενικά του πρόσωπα, και μάλιστα πρώτου βαθμού», προσθέτοντας ότι «όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον».