Άναψε φωτιές το εξώφυλλο της Vogue –Κατηγορείται για αντιγραφή η Μέγκαν – The TOC

Πρωτότυπο και κίνηση-πρόταση αυτό που έκανε η Μέγκαν Μαρκλ, που φιλοξενήθηκε ως guest editor στη βρετανική Vogue, επιμελήθηκε το κεντρικό θέμα και το εξώφυλλο του τεύχος του Σεπτεμβρίου. το εξώφυλλο αποκαλύφθηκε μέσω social media και όλοι είδαν τις 15 γυναίκες που «ανεβάζουν τον πήχη σε θέματα ισότητας, καλοσύνης, δικαιοσύνης αλλά και ελευθερίας πνεύματος», σύμφωνα με τη δούσκισσα του Σάσεξ.

Μάλιστα, έγινε και η αντίστοιχη ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του ζευγαριού στο instagram

Τι συνέβη όμως και προκλήθηκε θόρυβος; Στο εξώφυλλο με τα 16 κουτάκια υπάρχουν 15 γυναίκες, ενώ στο 16ο κενό κουτάκ ιυπάρχει ένας καθρέφτης ώστε κάθε γυναίκα πο υαγοράζει το περιοδικό να βλέπει τον εαυτό της δίπλα σε γυναίκες που προσφέρουν έμπνευση με την στάση ζωής τους ή το έργο τους. Με μεγάλα γράμματα ο τίτλος του θέματος «Forces for Change».

Τα πρώτα άσχημα σχόλια και οι κατηγορίες για τη Μέγκαν δεν άργησαν να έρθουν. Κατηγορείται ότι αντέγραψε το εξώφυλλο από τους συγγραφείς του βιβλίου “The Game Changers”.

 

Το βιβλίο των Samantha Brett και Steph Adams, περιέχει ιστορίες και μυστικά επιτυχίας 40 επιτυχημένων γυναικών, που εξιστορούν πώς κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή.  Στο συγκεκριμένο εξώφυλλο βλέπουμε αυτές τις γυναίκες σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες, η μία δίπλα από την άλλη, κάτι που θύμισε πολύ το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue.

Η μία εκ των δύο συγγραφέων, η Samantha Brett μίλησε στη Daily Mail: «Είναι σίγουρα πολύ κολακευτικό, της άρεσε αρκετά όπως φαίνεται το κόνσεπτ μας. Αγαπώ τη Μέγκαν και είμαι μεγάλη θαυμάστρια της. Εάν όμως αυτό το οποίο πιστεύεται ότι συμβαίνει είναι αλήθεια, τότε είναι πολύ απογοητευτικό».

Η Μέγκαν ήταν ένα από τα 15 πρόσωπα στο εξώφυλλο του βιβλίου, με την ίδια να δίνει την έγκρισή της για την κυκλοφορία του.