Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda’s blog η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχαν έναν πολύ άγριο καυγά και η παρουσιάστρια του ούρλιαζε “Αποφάσισε τι θα κάνεις!”.

Τρίτο πρόσωπο, τρίτη γυναίκα υπήρξε στην σχέση τους και ο Ντάνος έχει βρεθεί σε ανάμεσα σε ένα μεγάλο δίλημμα! 

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον τελευταίο καιρό έχει απομακρυνθεί από την Ντορέττα, χωρίς όμως να έχουν τελειώσει την σχέση τους, κι έχει έρθει κοντά λόγω του Τατουάζ με την Δανάη Παππά.

Τίποτα ερωτικό δεν συμβαίνει μεταξύ τους, και είναι επιβεβαιωμένο στο Vanda’s! Η σχέση τους είναι καθαρά φιλική και ο Ντάνος απλά νιώθει πολύ οικία μαζί της, όμως η Ντορέττα με αυτά που βλέπει ζηλεύει και όπως μου ανέφερε η πηγή, του έκανε μεγάλο καυγά…

Το ζευγάρι προσέχει πολύ τις δημόσιες εμφανίσεις του, οι οποίες είναι πολύ σπάνιες, αλλά σε μια πρόσφατη έξοδό τους όταν βρίσκονταν στο γκαράζ για να μπουν στο αυτοκίνητο δεν παρατήρησαν πως τριγύρω υπήρχαν αδιάκριτα βλέμματα και… άρχιζε και ούρλιαζε η παρουσιάστρια στον, πλέον, ηθοποιό και συγγραφέα, “Αποφάσισε τι θα κάνεις!”.